Analízis

 

 

Különleges meglepetés!
Ajándékozzon szeretteinek karácsonyra, születésnapra, alkalomra kedvezményes Asztrológiai ajándékutalványt amely tetszés szerint bármikor beváltható!

Ajánlat rendezvényekre

Rendezvényekre színes, egyedi programként ajánlom az egyre nagyobb igényt kielégítő asztrológiai tanácsadást. Szerezzen különleges élményt vendégeinek!

Mindenki kíváncsi, hogy milyen lehetőségek rejtőznek sorsában. Képzett asztrológus közvetítésével erre választ is kaphatnak az érdeklődök. Személyiségelemzésre vagy konkrét kérdésekkel várom a rendezvény vendégeit.
Életvezetési tanácsokkal segítek a mindennapok harmonikussá tételében. A tapasztalat azt mutatja, hogy nagyon sikeres program és mindenki szeretne rajta részt venni.
A tanácsadás időtartama függ, az érdeklődök számától.

Feltételek: a helyszínen egy viszonylag elkülönített részre van szükség
(asztal + székek), illetve áramra a laptophoz.

Konkrét ajánlatért keressen
a 06-20-469-3330 vagy a veghkata67@gmail.com címen.

 

 

Köszöntelek Kedves Olvasóm! 

AstrológiaSzeretném ha hasznát vennéd életed alakulásában az asztrológia tudományának, de ha csak egy kicsit boldogabb leszel általa már nem dolgoztam hiába!

Az asztrológia Keletről származik mégpedig két folyó, az Eufrátesz és a Tigris közötti forró síkságról. A babiloniaiak és az asszírok birodalma ékírásos agyagtáblákat rejtett. Ezeken már asztrológiai törvényszerűségek vannak kőbevésve az utókor számára.

 Tapasztalati tudomány az asztrológia? Vagy csak babona? A kérdés újra és újra felvetődik, valahogy sosem veszít aktualitásából. Modern és magukat haladónak tituláló időkben pedig különösen gyakran előtérbe kerül.

Ám magunkat haladónak hinni, vagy valóban annak lenni két különböző dolog. Ezért van, hogy egyesek az asztrológiát látszólag elutasítják, de lelkük mélyén nagyra tartják, sőt titokban foglalkoznak vele.

Az asztrológia babonaként való elitélése azonban egészen újkeletű. A vád nagyjából a modern természettudományokkal egyidős. Vagyis Galileo Galilei azon tanításaival, miszerint a tudomány elsődleges jellemzője a mérhetőség.

Korábban egyetemeken oktatták az asztrológiát.

 Astrológia - GyőrItt jegyezném meg, hogy az orvostudomány mai állása szerint a lélek nem létezik, ilyen szervünk nekünk embereknek nincs, de mégis kórházak épülnek a gyógyítására.

Ám ez az ősidők óta vitatott asztrológia még mindig létezik. Létezik amióta ember él a Földön, amióta az ember gondolkodik, és kétségtelenül létezni fog mindaddig, amíg csak ember lakja földgolyónkat. Minél zajosabbak ellene a vádak, annál mélyebbre ereszti gyökereit az emberi lélekben.

Mit ad az asztrológiai tanácsadás?


A születési adatai (év, hónap, nap, óra perc) és a születési helye alapján, lehetőség van:

 • Horoszkópjának a pontosítására 
 • Részletes jellemábrázolásra, sorsanalízisre 
 • Párkapcsolat elemzésre. / szinasztria, kozmikus összeillőség /
  kapcsolatok elemzése: baráti, szomszédi, szülő-gyerek, főnök-beosztott.
 • A hivatás megválasztására.
 • Életvezetési tanácsadásra
 • Gyermek horoszkóp elemzés
 • Fontos jelentőségű események, legjobb időpontjának a kiválasztására (esküvő, cég alapítás, külföldi munka, tanfolyam kezdés, házvásárlás, építkezés, felújítás megkezdése, stb.)
 • Munka és karrier alakulása, várható sikere. 
 • Előrejelzések, tendenciák, segítő és akadályozó tényezők
 • Születésnapi horoszkóp / szolár / tendenciák az egész évre 
 • A jelenlegi élethelyzet várható eseményei.
 • A fenti lehetőségekre a választ, segítséget, útmutatást, személyesen tőlem, bejelentkezés alapján kaphatod meg.

Mindent megteszek, hogy, asztrológiai tudásommal. tapasztalatommal segítsek.

Jelentkezz a 06-20-469-3330  mobilon, vagy veghkata67@gmail.com e-mailben.

Hívjál, írjál, szeretettel várlak!

 

Adatlap letlts: (pdf  -  rtf)